Kustappartement

De getoonde afbeeldingen zijn slechts een voorbeeld van de appartementen die Bici de la Luz te huur heeft. Deze kunnen afwijken van het appartement dat u boekt bij Bici de la Luz. Als u voor een verblijf in een appartement kiest, kijken we samen welk appartement het best bij uw wensen aansluit.
Kustappartement

Door er voor te kiezen te verblijven in een typisch Spaans appartement aan de kust, kies je voor een authentieke beleving van je fietsvakantie.

  • De appartementen zijn geheel gemeubileerd en voorzien van terras, badkamer, koelkast, magnetron, keukengerei, serviesgoed en bestek, lakens, tafels en stoelen.
  • Persoonlijke elementen (handdoeken, dekens, badartikelen), evenals WiFi is afhankelijk van welk appartement u boekt. In overleg kijken we hier samen naar.
  • Er zijn appartementen beschikbaar met 1, 2 of 3 slaapkamers.
  • Er zijn appartementen beschikbaar langs de kust, maar ook in het bergdorp Polopos (bekend van het RTL-programma “Het Spaanse Dorp”).

Boek nu

Onze prijzen

Kijk hiernaast naar onze complete prijzenlijst . Naast de prijzen voor het verblijf, zijn hierin ook de belangrijkste optionele meerkosten ter plaatse meegenomen.